Skip to content

Kom tot rust in eigen land

Heb je een drukke periode achter de rug en wil je graag een keer bijkomen in een wellness? Daarvoor hoef je niet meer naar het verre buitenland. Je hebt in Nederland namelijk verscheidene wellness hotels waar je naartoe kunt gaan om even aan niets anders te denken dan jezelf en je gezondheid. Neem bijvoorbeeld een wellness hotel zoals landgoed de Wilmersberg. Voor wellness in Twente zit je daar helemaal goed. Het is de perfecte locatie om even helemaal tot jezelf jezelf te komen in hun wellnessboutique. Neem een heerlijke gezichtsbehandeling, een massage of breng een bezoekje aan de sauna. Je bent gegarandeerd helemaal uitgerust na een bezoekje aan de Wilmersberg in de Lutte. Meer weten over deze wellnessboutique en wat zij jou te bieden hebben? Lees dan zeker nog even verder.

Faciliteiten van de Wilmersberg

Op het gebied van wellness biedt de Wilmersberg verschillende faciliteiten aan. Denk hierbij aan een overdekt zwembad, een jetstream, whirlspool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en een tennisbaan. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse behandelingen te ondergaan bij de schoolheidsspecialisten. Laat je verwennen door een massage te nemen of een facial. Een combinatie van deze mogelijkheden biedt een heerlijk verzorg en verwen weekend. Zeker na een drukke periode of een stressvolle tijd is het fijn om ook even aan jezelf te denken. Verwen jezelf met een weekendje weg in eigenland bij dit heerlijke wellness hotel. Altijd al een bezoekje willen brengen aan het oosten van het land? Dan is dit de perfecte reden om een keer langs te komen.

Wellness arrangement

Je kunt bij Wellness de Wilmersberg een wellness arrangement boeken tegen zeer voordelige prijzen. Gun jezelf, of een ander, een wellness arrangement cadeau! Ideaal voor moederdag, een weekendje weg met je beste vriendin of als verjaardagscadeau aan je partner!