Skip to content

Kom even helemaal tot rust in deze wellness

Eens in de zoveel tijd heeft iedereen even een momentje voor zichzelf nodig. Zeker na een stressvolle en drukke periode kan het fijn zijn om je even te ontspannen en te genieten van een heerlijke wellnessbehandeling. Hotel en landgoed de Wilmersberg beschikt over een luxe wellnessboutique waar je even aan helemaal niets anders hoeft te denken dan jijzelf. Kies voor een fijne gezichtsbehandeling of een pedicure om jezelf even helemaal te verwennen. Je kunt daarnaast ook onbeperkt gebruik maken van diverse wellness faciliteiten. Ben je benieuwd waar de wellnessboutique van de Wilmersberg allemaal over beschikt? Dan is het raadzaam om zeker nog even verder te lezen. Wij gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten.

Diverse wellness faciliteiten

In 2017 is de wellnessboutique van het hotel geheel vernieuwd, waardoor deze van alle gemakken is voorzien. Daarnaast staan schoonheidsspecialistes Iris, Rianne, Judith en Donnée voor je klaar met een heerlijke gezichts- of lichaam behandeling of een fijne massage. Het is daarnaast ook mogelijk om een pedicurebehandeling te ondergaan en je voeten te verwennen en verzorgen. Je kunt tevens een duik nemen in het verwarmde zwembad met jetstream of een bezoek brengen aan het Turkse stoombad, de sauna of de whirlpool. Je kunt daarnaast ook stoom afblazen op de tennisbaan of in de fitnessruimte waar je allerlei verschillende apparaten en gewichten kunt gebruiken voor een stevige training.

Boek een wellness arrangement

Lijkt het je wat om eens langs te komen bij Wellness hotel de Wilmersberg? Boek dan een wellnessarrangement en kom binnenkort eens een bezoek brengen aan de wellness van het hotel. Neem een vriendin mee of je partner, en maak er een leuk uitje van met z’n twee. Het is daarnaast ook gegarandeerd een leuk cadeau om weg te geven, dus waar wacht je nog op? Boek snel een wellnessarrangement via https://www.wilmersberg.nl/nl/faciliteiten/wellness-hotel-twente.

Gerelateerde afbeelding